Росіяни знов вдарили по Чугуєву ракетами С-300 (фото)

Російські окупанти другу ніч поспіль наносять ракетні удари по місту Чугуєв Харківської облласті. Внаслідок удари, який рашисти здійснили сьогодні, 26 липня, приблизно о 4:50, в місті зруйновано приватний житловий будинок, також виникла пожежа.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

“Попередньо, окупанти влучили по населеному пункту з ракетно-зенітного комплексу «С-300».”, – розповіли у поліції.

За інформацією правоохоронців одна ракета зруйнувала житловий будинок. Також були пошкодженні сусідні домоволодіння. Ще один снаряд влучив біля приватного будинку, в ґрунті утворилася вирва.

Ворожий боєприпас пошкодив газову трубу на вводі у приватний будинок. Через влучання боєприпасу утворився вогняний факел, розповіли у ДСНС області. Пожежу загасили рятувальники з Луганської області, котрі стоять на бойовому чергуванні у Чугуївському районі Харківщини.

Сьогодні, на відміну від вчорашнього удару люди не постраждали. Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону повідомив, що вранці 26 липня окупанти випустили по Чугуєву 12 ракет.

За фактом ракетного обстрілу міста Чугуєва слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 25 липня, російські ракети С300 з території рф били по Чугуєву Харківської області. Внаслідок масованого обстрілу в місті зруйновані будинок культури, будинок офіцерів та навчальний заклад, будинки мирних мешканців. Сьогодні, 26 липня, у Чугуєві продовжується розбір завалів зруйнованого російською ракетою Будинку культури, у підвалі якого від обстрілів ховалися люди. Вранці 26 липня рятувальники знайшли під завалами тіло людини, пошук ще двох мирних мешканців продовжуються.