Російська ракета вдарила по об’єкту Харківського метрополітену

Одна з російських балістичних ракет, випущених по Харкову 20 червня, вдарила по об’єкту Харківського метрополітену. Одна людина поранена. Пошкоджені щонайменше три поїзди.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного з посиланням на начальника Головного управління поліції Харківської області Володимира Тимошка.

“Був завданий удар по інфраструктурі Харківського метрополітену. Зокрема — по місцю розташування потягів метрополітену. В результаті чого було пошкоджено як мінімум три потяги, які обслуговують Харківській метрополітен… Внаслідок удару по інфраструктурі метрополітену є поранений. Це середня ступень тяжкості, будемо сподіватись, що загрози життю не буде”, — сказав Тимошко.

“На мою думку, ці удари — це крик відчаю, бажання, щоб мешканці почали панікувати і масово виїжджати з міста Харкова”, — додав він.

Раніше голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що серед поранених внаслідок російського обстрілу за добу — працівник транспортного підприємства в Салтівському районі Харкова. Внаслідок обстрілу на підприємстві сталася пожежа.

Як повідомляв Харків Times, 21 червня у метрополітені Харкова тимчасово призупинено рух поїздів на ділянці від станції «Академіка Барабашова» до станції «Героїв праці».