За добу через російську агресію в Харківській області були поранені 20 людей – Синєгубов

За минулу добу російські окупанти із реактивних системам залпового вогню обстріляли Олексіївку, Салтівку. Увечері через потрапляння боєприпасу в Харкові горіли павільйони одного з ринків міста. Сьогодні вже можна сказати, що це було чергове влучання у багатостраждальний ринок «Барабашово».

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

По області російські війська обстрілювали Дергачі, Малу Данилівку, Чугуївський район, Циркуни – рятувальники гасили пожежі у приватних домоволодіннях. Житлові будинки горіли також у Золочівській територіальній громаді.

«Усього за добу внаслідок російської агресії – 20 поранених: Харків – двоє; Лозова – восьмеро, смт.Шевченкове – шестеро; с. Донець, Балаклійської громади – один; Руські Тишки – один, Дергачі – двоє. На жаль, загинула 66-річна жінка у Дергачах”, – повідомив Синєгубов.

На Харківщині ворог намагається утримати зайняті рубежі. Найгарячіше, як вже звично, на Ізюмському напрямку. Але бійці ЗСУ тримають позиції та не дають ворогу просуватися вперед.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 20 травня, ракетний удар з боку російських загарбників зруйнував щойно реконструйований Будинок культури у Лозовій Харківської області. Від обстрілу постраждали восьмероо мирних громадян, в тому числі одинадцятирічна дівчинка.