Окупанти обстріляли Малу Данилівку – спалахнули шість гаражів (фото)

За добу з 19 по 20 травня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили сім пожеж, спричинених російськими обстрілами. Горіли приватні будинки, надвірні забудови,  гаражі, автомобілі та складські приміщення.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Найбільше дісталося Харківському району, де внаслідок ворожих ударів виникло п’ять пожеж.

Одна з наймасштабніших за добу пожеж сталася у селищі Мала Данилівка Харківського району. О 04:44 20 травня в результаті потрапляння ворожого снаряду спалахнули гаражні бокси у цьому селищі.

“Полум’я охопило шість гаражів на площі близько 150 кв.м., у яких згоріло чотири легкових автомобілі. Силами підрозділів ДСНС вогонь вдалось локалізувати о 06:03 та повністю ліквідувати о 07:31.”, – рятувальники.

За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

Загалом за добу рятувальники здійснили 30 оперативних виїздів, з яких:

  • на ліквідацію пожеж — 20, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — 7; пожеж, що сталися з інших причин — 13;
  • 7 раз для проведення аварійно-рятувальних робіт;
  • 3 — для надання допомоги населенню.

Протягом доби проводились аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будівлях Салтівського, Індустріального, Новобаварського, Немишлянського та Шевченківського районів міста Харкова, а також Дергачівській громаді.

Силами піротехнічних підрозділів ДСНС знешкоджено 45 ворожих боєприпасів.

Як повідомляв Харків Times, за добу з 18 по 19 травня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили шість пожеж, спричинених російськими обстрілами. Найбільше дісталося Харківському району, де горіли приватні будинки і надвірні забудови.