У Харківській області російські нелюди гвалтували немовлят – однорічний хлопчик помер

У Харківській області під час окупації російські нелюди гвалтували дітей і навіть немовлят. Здебільшого кати знущалися над дітьми на очах матерів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової.

За словами омбудсмена, зі звільнених населених пунктів Харківської області пішов шквал дзвінків з повідомленнями про сексуальні злочини окупантів.

“Учора (18 травня) лише за одну годину, через пережите сексуальне насильство, звернулися 10 осіб, з них 8 – зґвалтовані неповнолітні. У тому числі двоє хлопчиків 10 років.
Упродовж останньої доби отримали 56 дзвінків.”, – розповіла Людмила Денісова.

В Ізюмі рашисти на очах у матері гвалтували трьох її дев’ятирчних дочок. У трійнят – тяжкі травми статевих органів, жінка знаходиться у шоковому стані.

“Звернулася мама, на її очах дев’ятимісячну донечку зґвалтували свічкою. Однорічного хлопчика ґвалтували двоє, помер. Дівчинка двох років, ґвалтували двоє, залишилася живою.”, – розповіла український омбудсмен.

Серед жертв сексуального насильства, скоєного рашистами, – 67-річний та 78-річний чоловіки.

Омбудсмен підкреслила, що скоєні росіянами звірства – це геноцид українського народу з особливою жорстокістю.

“Це порушення не лише норм міжнародного гуманітарного права, а й самої його суті, моралі цивілізованого світу!”, – зявила Людмила Денісова.

Уповноважена з прав людини звернулася до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення рф в Україну врахувати ці факти геноциду українського народу.

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці розслідують вбивство трьох місцевих мешканців у звільненому від російських загарбників селі Гусарівка Ізюмського району Харківської області, чиї спалені тіла зі слідами тортур 7 квітня були знайдені в одному з підвалів на території села. Згодом було повідомлено, що одне з цих тіл – дитяче.

Через два тижні після жахливої знахідки у Гусарівці знайшли ще два спалених тіла закатованих людей.