Попри війну велика котельня у Харкові не лише працює, а ще й ремонтується (фото)

Котельня, що забезпечує теплом та гарячою водою майже три великих райони Харкова, працює у штатному режимі. Більше того, незважаючи на російську агресію, сьогодні ведуться планові ремонтні роботи на трьох котлах, щоб гідно підготувати підприємство до майбутнього опалювального сезону.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на КП «Харківські теплові мережі».

На підприємстві зазначили, що, незважаючи на критичні і небезпечні обставини, всі співробітники котельні знаходяться на робочих місцях, регулярно обстежують обладнання, виконують ремонтні та налагоджувальні роботи.

Сьогодні на котлі №5 замінюють конвективну частину нагріву, на котлі №6 виконують зовнішнє очищення конвективних поверхонь, а на котлі №7 ремонтують газову арматуру та засувки.

«Зараз в усіх районах міста працівники підприємства готують до нового опалювального сезону свої джерела тепла і мережі. Обладнання повинно працювати без збоїв, щоб містяни мали змогу отримувати послуги не тільки зараз, а й взимку», – підкреслили у «ХТМ».

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 29 квітня, працівники СКП «Харківзеленбуд» висадили у саду Шевченко саджанці холодостійких персиків, що їх надіслала Харкову пані Тамара Миронюк з міста Заліщики Тернопільської області.