Харківські рятувальники отримали обладнання, придбане за благодійні кошти (фото)

Сьогодні, 5 квітня харківські рятувальники отримали захисне спорядження та аварійно-рятувальний інструмент, необхідний для виконання завдань під час завалів та ліквідації наслідків руйнацій будівельних конструкцій. Обладнання було придбано за рахунок коштів зібраних від громадян нашої країни та інших держав.

Про це Харків Times повідомили у пресс-службі ДСНС області.

Загалом у пожежно-рятувальні підрозділи були передані: 50 рятувальних касок, 20 пожежних стволів, 10 домкратів, 53 вибухозахисних ліхтарі, 24 одиниці аварійно-рятувального інструменту та 5 комплектів спеціального інструменту.

З початком війни рятувальники Харківської області працюють в цілодобовому, посиленому режимі, на межі людських сил, навіть, під обстрілами. За цей час здійснено понад 2500 бойових виїздів на надання допомоги цивільному населенню, гасіння пожеж, знешкодження вибухонебезпечних предметів, проведення пошуково-рятувальних робіт та розбирання завалів житлових і адміністративних будинків, зруйнованих ворожими обстрілами.

“Завдяки героїчній роботі рятувальників врятовано з-під завалів понад 200 людей. Проте здобутки Харківських рятувальників не були б такими, якби не підтримка всього українського суспільства та харків‘ян. Рятувальники Харківщини безмежно вдячні всім небайдужим, хто надає допомогу у забезпеченні всім необхідним для виконання покладених завдань.”, – зауважили у ДСНС.

Ми дякуємо рятувальникам за їх героїчний труд і впевнені, що разом здолаємо ворога і взагалі будь-які труднощі.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові оголосили збір коштів для закупівлі необхідного рятувального обладнання.