Тепер усі будинки в місті – наші – «Харківводоканал»

Бригади КП «Харківводоканал» ведуть ремонтні роботи на внутрішньобудинкових системах холодного водопостачання та водовідведення у всіх районах міста. Сьогодні фахівці підприємства підтримують у належному стані внутрішньобудинкові системи не лише тих 6,5 тис. будинків, які раніше були в їхній зоні відповідальності, а й ще 1 тис. новобудов, які перебували на обслуговуванні в інших компаніях та організаціях.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на начальника управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП Валерія Харлана.

«Сьогодні всі будинки у місті – наші. Працюємо у складних умовах. Після вибухів, нічних та денних авіанальотів заявок дуже багато. Плануємо першочерговість ремонтів залежно від тяжкості руйнувань та наслідків, таких як, наприклад, підтоплення підвального приміщення, де ховаються люди. Найінтенсивніші та найчастіші аварії на внутрішньобудинкових мережах у Московському районі, тут задіяні в ремонтах сім бригад нашого управління. Так, зізнаюся, складно, але тримаємо ситуацію під контролем», – розповів Харлан.

За його словами, роботи в наших героїчних комунальників побільшало, адже з початком військових дій аварійні бригади проводять профілактичні чищення систем у всіх сховищах, надають допомогу пожежникам та працівникам інших служб міста.

«Сьогодні ми все велика родина – комунальники, пожежники, силовики та харків’яни. Наші робітники не чекають на техніку, а відразу виходять на місце пориву й починають його усувати, і вже в ході ремонту визначаються, які матеріали чи обладнання потрібно підвезти. Постійно підстраховуємо один одного, коли працюємо в напівзруйнованих будинках. Але зазначу, що мешканці виходять і дякують за роботу. Це сьогодні хороша підтримка у нашій нелегкій праці», – каже Харлан.

Давайте не забувати дякувати нашим комунальникам, які мужньо й достойно тримають свій фронт вже два тижня війни.

Як повідомляв Харків Times, бригади КП «Харківводоканал» усунули аварійні ситуації, що виникли після авіанальотів і вибухів на трубопроводах, та повністю відновили водопостачання у Шевченківському та Холодногірському районах.