У ДТП на Окружній загинули троє дорослих, двох дітей травмовано (відео, доповнено)

Вранці 12 січня на Окружній дорозі Харкова сталася ДТП, внаслідок якої загинули троє людей та двоє дітей отримали травми.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про смертельну аварію на Окружній дорозі поблизу села Черкаська Лозова Малоданілівської громади на номер “служби порятунку” “101” надійшло о 08:32.

Учасниками аварії стали автомобілі Kia Optima та Toyota Camry. В результаті зіткнення легковик із символікою таксі “30-40” відкинуло на відбійник.

“Внаслідок зіткнення загинули троє людей: водій та пасажирка Toyota та водій Kia. Крім того, постраждали двоє дітей, віком приблизно 2-3 роки. Вони з різними травмами госпіталізовані до 4-ї лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова”, – розповіли рятувальники.

Рятувальники, які прибули на місце ДТП, деблокували тіла загиблих з пошкоджених авто.

Стан госпіталізованих дітей тяжкий. Медики проводять комплексне обстеження дітей, які постраждали в аварії, розповіли в прес-службі мерії. За інформацією директора Центру єкстренної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, серед загиблих жінка до 30 років мати дітей.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, 3 січня на перехресті Окружної дороги та траси Циркуни — Харків зіткнулися вантажівка з напівпричепом DAF та легковик (таксі) Renault Logan. Водій останнього загинув дома.