Рух транспорту в центрі Харкова забороняється до вечора 1 вересня

Фото: Харків Times

З понеділка 30 серпня до 20:00 1 вересня в центрі Харкова забороняється рух транспорту.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, це пов’язано з підготовкою заходів до Дня знань.

Так, з 7:00 30 серпня до 20:00 1 вересня рух буде заборонено на пл. Свободи, на ділянці від вул. Сумської до вул. Трінклера. На цей період рух транспорту буде організовано по вул. Трінклера та пр. Незалежності.

З 16:00 до 19:30 30 серпня і з 16:00 до 20:00 1 вересня заборонено рух транспорту на вул. Сумській, на ділянці від вул. Жон-Мироносиць до пр. Незалежності.

На час підготовки та проведення заходу деякі автобуси змінять маршрут:

  • №20е: змінить кінцеву зупинку і висаджуватиме пасажирів на зупинці «Ст. м. «Держпром»;
  • №119е: – пров. Короленка – пров. Вірменський (у зворотному напрямку: вул. Кооперативна – пров. Плетнівський) – пл. Павлівська – пл. Сергіївська – вул. Клочківська – Клочківський узвіз – пр. Незалежності – пр. Науки і далі за маршрутом;
  • №202е: – пл. Благовіщенська – вул. Клочківська – Клочківській узвіз – пр. Незалежності – вул. Сумська – Білгородське шосе і далі за маршрутом.

Крім того, з 16:00 до 19:30 30 серпня і з 16:00 до 20:00 1 вересня заборонений рух тролейбусів по вул. Сумській, на ділянці від пр. Незалежності до пл. Конституції.

Маршрути тролейбусів зміняться таким чином:

  • №17: – розворотне коло «Вул. Рудика» – Білгородське шосе – вул. Сумська – пр. Незалежності – розворот на автономному ході через перехрестя пр. Незалежності/пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Сумська – Білгородське шосе – вул. Чкалова – розворотне коло «Вул. Рудика»;
  • №50: – розворотне коло «П’ятихатки» – Білгородське шосе – вул. Сумська – пр. Незалежності – розворот на автономному ході через перехрестя пр. Незалежності/пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Сумська – Білгородське шосе – розворотне коло «П’ятихатки».

Як повідомляв Харків Times, до 23 вересня обмежено рух транспорту по вул. Переїзній на ділянці від воріт металобази, розташованої на пр. Гагаріна, 127, до пров. Золотого.

До 1 жовтня 2021 року заборонено рух транспорту по частині Григорівського шосе.