Поліція розслідує підпали тютюнових кіосків в Харкові і двох авто в Стрілечій (фото)

Протягом ночі 7 липня в Харкові зловмисники підпалили п’ять пересувних тютюнових кіосків в м.Харкові та Lexus і Chevrolet Niva в селі Стрілеча.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Першая пожежа почалася на Салтівці. 7 липня о 2:35 до Харківського райуправління поліції № 2 повідомили про пожежу по вулиці Валентинівській. На місці правоохоронці з’ясували, що біля виходу з метро горять два тютюнових кіоски.

7 липня близько 03:00 до чергової частини Харківського райуправління поліції №3 повідомили, що по вулиці 23 Серпня загорівся кіоск, в якому продавали цигарки. Біля палаючого намету був припаркований автомобіль Renault, який також постраждав від вогню.

О 3:15 до відділу поліції № 2 Харківського райуправління поліції № 2 повідомили про пожежу в двох тютюнових кіосках, розташованих на Московському проспекті.

Цієї ж ночі, приблизно о 2:30 в селі Стрілеча загорілися Lexus і Chevrolet Niva, що належать 31-річному чоловікові.

В результаті подій люди не постраждали. Поліцейські провели огляд місць події і вилучили речові докази. Сума завданої матеріальної шкоди встановлюється.

Проводиться розслідування за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові протягом ночі 7 липня рятувальники чотири рази виїжджали на гасіння пожеж в пересувних тютюнових кіосках. За попередніми даними, всі намети належать одній людині.