У Палаці дитячої та юнацької творчості на ХТЗ зроблять ремонт

Цього року в Палаці дитячої та юнацької творчості «Істок» в Індустріальному районі Харкова планують виконати ряд ремонтних робіт.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міськради.

Про плани по реконструкції розповів 16 квітня під час відвідування установи секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. За його словами, до осені на першому поверсі відремонтують фойє: встановлять нові вікна, реконструюють роздягальню, замінять освітлення, а також виконають ремонт санвузлів.

Ігор Терехов зазначив хорошу атмосферу, що панує в установі.

«Дуже здорово, що у дітей є таке місце, де вони можуть розвиватися. Це основа основ для того, щоб прибрати дітей з вулиць. Тому за літній час потрібно тут трошки навести порядок», – сказав Ігор Терехов.

Крім того, в цьому році біля палацу заасфальтують майданчик для парковки. Також на прохання викладачів розроблять проект реконструкції актового залу, який буде реалізований в наступному році.

Багато культурних заходів в Індустріальному районі проходять за участю вихованців Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок». На базі закладу працюють хореографічні, вокальні, театральні, спортивні, краєзнавчі гуртки, а також гуртки декоративно-прикладної творчості. Всього заняття відвідують близько 1,5 тис. осіб у віці від 3 до 21 років. Багато колективів і вихованців палацу займають призові місця на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові планують побудувати Льодову арену. Для реалізації проекту планують залучити кошти держсубвенції.