Бійка біля аптеки на ХТЗ: відкрито кілька кримінальних справ

Вчора, 21 лютого, в одній з аптек, розташованих на Олександрівському проспекті (район ХТЗ) виник конфлікт, який переріс у бійку зі стріляниною. Поліція встановлює обставини події. Заведено кілька кримінальних справ.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

21 лютого до поліції надійшла інформація про те, що кілька чоловіків зайшли до приміщення однієї з аптек, розташованих на проспекті Олександрівському, і придбали два блістери медичного препарату «Кодетерп» без рецепта лікаря. Потім вони почали знімати дії провізорів на мобільні телефони, ображати їх і блокувати роботу аптеки.

Через деякий час біля аптеки зібралися близько 30 осіб. Вони намагалися із застосуванням фізичної сили вигнати відвідувачів аптеки. В процесі конфлікту невідомий здійснив кілька пострілів і пошкодив випадковий автомобіль.

Поліцейські затримали 20 учасників конфлікту у віці від 25 до 40 років.

Відкрито кримінальні справи за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство; санкція статті передбачає термін від 3 до 7 років), за ч. 1 ст. 321 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів; санкція статті передбачає термін до 3 років).

Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Харків Times, в кінці січня на Салтівці невідомий чоловік вдарив іншого чоловіка по голові, а потім кинув гранату. Поліція відкрила справу за статтею «хуліганство».