Суд виніс вирок онукові, який душив і вдарив ножем свою бабусю

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова визнав винним 31-річного чоловіка в закінченому замаху на вбивство бабусі (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Незважаючи на те, що жінка вижила, її онука засудили до семи років позбавлення волі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, в момент скоєння злочину підсудний був п’яний. Він почав сваритися з бабусею у неї в квартирі. Під час конфлікту кілька разів ударив літню жінку по голові, від чого та впала, а у зловмисника виникла варварська ідея добити її.

“Взявши свою спортивну кофту, злочинець почав душити ії. Розуміючи, що такі дії не призводять до бажаного результату, а саме смерті, вирішив скористатись кухонним ножем та встромив його бабусі у шию. Побачивши, що потерпіла перестала надавати ознаки життя, онук покинув квартиру, бажаючи бути не поміченим.”, – розповіли в прокуратурі.

Через деякий час, вирішивши, що старенька померла, чоловік повернувся на місце злочину і розповів сусідам, що його бабусю нібито вбили. Однак, потерпілій було своєчасно надано медичну допомогу, яку викликали мешканці будинку, і жінка вижила.

Суд визнав переконливими надані прокуратурою докази і виніс зловмиснику обвинувальний вирок.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські повідомили 31-річному жителю Харківської області про підозру у замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК), незважаючи на те, що він сам викликав швидку допомогу для своєї жертви і здався правоохоронцям на місці злочину.