Вночі в центрі Харкова горіла квартира

Сьогодні вночі сталася пожежа у квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку на Сумській. Господиню квартири, жінку 1928 р.н., швидка забрала в лікарню.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

11 січня о 2:20 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в Харкові в житловому п’ятиповерховому будинку за адресою: вул. Сумська, 77/79.

До місця події прибули два оперативні відділення на автоцистернах та одна автодрабина. На той час в одній з кімнат квартири на третьому поверсі горіли домашні речі. Вогонь також перекинувся і на коридор. Площа пожежі склала близько 15 кв. м.

Під час гасіння пожежі в квартирі рятувальники виявили її власницю, 1928 року народження. Її негайно винесли на свіже повітря та передали медикам швидкої. Жінка отримала незначні опіки та отруєння чадним газом. Зараз вона знаходиться на лікуванні в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Пожежу локалізовано о 02:45, ліквідовано о 3:35.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, увечері 5 січня рятувальники ліквідували пожежу в двоповерховій будівлі по вул. Чернишевській, 59 в центрі Харкова, де знаходиться обласне відділення Спілки письменників України.