Війна в Україні: сім обстрілів, втрат немає

За минулу добу, 3 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Більшість з них ворог зробив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Так, поблизу населених пунктів Мар’їнка, Лебединський і Красногорівка противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. У Лебединського, Пісків і Мар’їнки — з великокаліберних кулеметів, а неподалік від Водяного, що на Приазов’ї — з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» біля Південного російсько-окупаційні війська вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а поблизу Світлодарська — з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

«Про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Серед наших воїнів бойових втрат і поранень не було», — йдеться в повідомленні.

З початку поточної доби, 4 січня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Вздовж всієї лінії розмежування спостерігається тиша.