На заправці у Харкові троє невідомих за секунди пограбували автівку

Вдень 10 грудня на заправці “БРСМ на Московському проспекті троє невідомих скоїли зухвале пограбування, яке зафіксувала камера відеоспостереження.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Telegramканалі “ТРУХА”.

З білого Мерседеса ВІ 2447 EА вискочили троє в масках, розбили вікна, порізали шини, забрали рюкзак, в якому були ноутбук та 50 тис. грн, і втекли з місця злочину. У місті вводили планПерехоплення”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше прес-служба Нацполіції області підтвердила, що невідомі в масках розбили скло автомобіля харків’янина та відкрито заволоділи рюкзаком, у якому знаходився ноутбук та грошові кошти в сумі 50 тис. гривень. З місця злочину зловмисники втекли на автомобілі Mercedes.

Повідомлення про подію по проспекту Московському надійшло до Немишлянського відділу поліції 10 листопада  близько 10:45. За адресою виїжджали керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції. Правоохоронці провели огляд місця події та вилучили речові докази.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу (грабіж). Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення.

На даний час поліцією вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до даного злочину.