Ще одну імітацію гранати підкинули у відділення банку на Салтівці

Сьогодні, 8 липня, близько 13:00 співробітниця банку, розташованого на вулиці Героїв Праці, повідомила до поліції, що один з клієнтів “кинув підозрілий предмет у тамбурі відділення банку, поруч із банкоматом”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

“За адресою виїхали спеціалісти вибухотехнічного управління обласного главку поліції, слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Поліцейські евакуювали співробітників банківського відділення та оточили прилеглу територію”, – йдеться у повідомленні.

При огляді приміщення правоохоронці не виявили жодних вибухонебезпечних речовин або предметів. Судячи з усього, тривогу викликала якась деталь, що дійсно зовні нагадує гранату, кинута біля банкомату.

Поліція встановлює всі обставини події.

У прес-службі Нацполіціі області Харків Times запевнили, що поліція не пов’язує цей виклик із ранковим інцидентом на ринку біля станції метро “Героїв Праці”, де раніше судимий чоловік кинув муляж гранати у натовп людей.

Як повідомляв Харків Times, затриманий поліцією чоловік, який кинув макет ручної гранати Ф-1 у людей на ринку біля метро “Героїв Праці”, виявився 35-річним раніше судимим харків’янином.