Як у Харкові уникнули сутичок між фанами «Шахтаря» та італійської «Аталанти» (фото)

Громадський порядок під час матчу «Шахтар» – «Аталанта», окрім численних підрозділів поліції, забезпечували чотириста гвардійців.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Відділення інформації і комунікації Східного територіального управління НГУ.

Матч Ліги Чемпіонів УЄФА «Шахтар» – «Аталанта» відвідали більше двадцяти тисяч вболівальників. Організувати безпеку такої чисельності людей – не тривіальне завдання.

Фото: НГУ

«Цього разу, крім численних підрозділів поліції, громадський порядок забезпечували чотири сотні військовослужбовців третьої оперативної та п’ятої Слобожанської бригад. Заходами безпеки було охоплено не лише стадіон «Металіст» та прилеглі території, але й такі об’єкти як метро та вокзал. Правоохоронці зробили все від них залежне, аби фани української та італійської команд не перетиналися. Таким чином свято футболу, незалежно від його результату, пройшло без ексцесів агресії та насильства», – йдеться у повідомленні.

Фото: НГУ

Під час гри українські фанати розгорнули банер з написом «Italia, libera Vitaliy! FreeMarkiv» — «Італія, звільни Віталія Марківа!» Ця акція була спрямована на те, що італійська Феміда звернула увагу на аргументи української сторони щодо не причетності нацгвардійця до загибелі італійського фотожурналіста Андреа Рокеллі.

Фото: НГУ

Як повідомляв Харків Times, Кучера помітили на трибуні “Металіста” на матчі Ліги чемпіонів (відео)