Скоробагач не виключає переходу членів фракції “Відродження” до ОПЗЖ

Заступник голови Харківської обласної ради Володимир Скоробагач не виключає переходу когось із нинішніх членів фракції “Відродження” в облраді до недавно очоленої екс-очільником Адміністрації Президента Ігорем Райніним регіональної організації “Опозиційної платформи – За життя” (ОПЗЖ).

Про це Харків Times стало відомо з інтерв’ю Скоробогача виданню “Коментарі. Харків”.

“Ігор Львович – системна людина і прекрасний організатор. І якщо він вирішив перейти до цієї політичної сили, значить, бачить себе в ній і вірить, що вона може вплинути на якісь процеси в країні. Я не виключаю, що хтось із фракції “Відродження” коли-небудь перейде в ОПЗЖ, але поки все на своїх місцях”, – заявив Скоробагач у відповідь на питання про його оцінку переходу Райніна в протилежний табір і можливості злиття двох партій.

Він також не виключив виникнення нової політсили на чолі з колишнім губернатором області Юлією Світличною. На думку Скоробагача, ця партія “може бути всеукраїнською, але користуватися великою популярністю в нашому регіоні”.

Заступник голови облради підтвердив свій намір брати участь у майбутніх місцевих виборах, проте не конкретизував, під чиїми прапорами буде висуватися.

“Не можу сказати, з якою політичною силою. Я знаю, що в нашій фракції є знакові люди: керівники великих підприємств, представники агробізнесу, почесні громадяни Харкова та області, професори і ті, хто трудиться на благо регіону. Це наша команда професіоналів, яка здатна дати краще нашого краю, і неважливо під якими політичними прапорами”, – заявив Скоробагач.

Також він висловив думку, що нинішній мер міста Геннадій Кернес обов’язково візьме участь в майбутніх виборах і спробує обратися на новий термін.

Як повідомляв Харків Times, 27 листопада Харківську регіональну організацію ОПЗЖ очолив екс-глава Адміністрації Президента з 2016 по 2019 рік, а до того – губернатор Харківської області Ігор Райнін.

Невідомі вранці сьогодні, 3 грудня, облили фарбою фасад харківського офісу “Опозиційною платформи – За життя” (ОПЗЖ) і прикріпили на вхід до приміщення гранату.