На складі виявили контрафактного тютюну та цигарок на суму понад мільйон гривень (фото та відео)

29 листопада 2019 року в ході обшуків на складських приміщеннях однієї з логістичних компаній у м. Харкові виявлено і вилучено 500 кг тютюнової суміші для кальяну та 450 кг готових тютюнових виробів на загальну суму понад 1 млн грн.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

“За даним фактом Холодногірським відділом Харківської місцевої прокуратури №1 до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ст. 204 ККУ “Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ст. 227 ККУ «Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції””, – йдеться в повідомленні.

Операцію проводили спільно оперативно-розшуковим управлінням Східного регіонального управління ДПСУ та оперативним управлінням ДФС України під процесуальним керівництвом органів прокуратури,  в Харківській області виявлено незаконне виготовлення та введення в обіг контрафактних тютюнових товарів.

За інформацією прес-служби ДПСУ, під час обшуків було вилучено 12 тисяч пачок сигарет в упаковках відомих брендів, а також 440 банок суміші для кальяну, кожна вагою 1 кг. Частина тютюнових виробів була без акцизних марок, інша частина мала акцизні марки з ознаками підробки.

“Також правоохоронці встановили, що вказана продукція надійшла від приватних осіб з Ковеля та з Дніпра”, – йдеться в повідомленні ДПСУ.

Наразі тривають подальші слідчо-розшукові дії.

Як повідомляв ХарківTimes, у серпні цього року харківські правоохоронці виявили та блокували канал постачання контрафактних тютюнових виробів.