У суботу в центрі Харкова на годину обмежать рух транспорту

Рух транспорту на пл. Конституції, вул. Сумській, на ділянці від пров. Мечникова до вул. Маяковського, вул. Маяковського, на ділянці від вул. Сумської до вул. Алчевських, буде заборонений з 12:30 до 13:30 23 листопада.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення прес-служби міськради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням традиційного траурного Хресного ходу в рамках заходів із вшанування пам’яті жертв голодоморів і політичних репресій 1932-1933 років.

На цей період деякі автобуси змінять свої маршрути таким чином:

(при русі в бік вул. Ярослава Мудрого) №20е, 78е, 119е, 202е, 217е: пл. Конституції – пров. Мечникова – вул. Пушкінська – вул. Ярослава Мудрого – вул. Мироносицька – вул. Весніна – вул. Сумська і далі за маршрутом;

(при русі в бік пл. Свободи) №65е, 296е: вул. Сумська – вул. Маяковського – вул. Трінклера – пл. Свободи і далі за маршрутом.

Також з 12:45 до 13:15 23 листопада буде заборонений рух тролейбусів по вул. Сумській, на ділянці від пр. Незалежності до парку ім. Горького. У зв’язку з цим, тролейбус №2 ходитиме так:

– частина маршруту: пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – пр. Науки – пр. Незалежності – ст. м. «Держпром»;

– частина маршруту: пр. Жуковського – вул. Академіка Проскури – Білгородське шосе – вул. Сумська – парк ім. Горького.