На Клочківській Відкрито першу в місті заправку БРСМ нового формату

Фото: БРСМ

У Харкові на вул. Клочківській, 67 відкрилася перший в місті новоформатний автозаправний
комплекс мережі “БРСМ-Нафта”.

Про це Харків Times повідомили в компанії.

На честь відкриття стартувала безпрограшна двотижнева акція для клієнтів з розіграшем знижок на паливо до 3-х гривень на літрі. Будь-який водій може відразу ж отримати спеціальну накопичувальну бонусну карту від мережі і стати учасником програми лояльності, встановивши мобільний додаток BRSM Plus.

Всього в Харкові мережу БРСМ-Нафта представлена ​​17 АЗК. До кінця року компанія планує реконструювати ще 5 автозаправних комплексів. Новий формат відрізняється сучасним дизайном з використанням екологічних натуральних матеріалів і дерева, АЗК оснащений новітнім паливно-роздавальних обладнанням, а в зовнішньому освітленні використані енергозберігаючі технології.

“Новий формат виглядає сучасно і привабливо, зовнішній і внутрішній дизайн повністю відповідає очікуванням наших клієнтів. Внутрішній простір розширено, збільшена площать магазину, доданий асортимент товарів і фаст-фуду, обладнана зона гарячих напоїв і кави. Енергоефективність максимально поліпшена, скрізь використовується led освітлення, підігрів підлоги. Ми повністю відійшли від старих методів опалення, все по-новому”, – регіональний директор мережі АЗК” БРСМ-Нафта “Сергій Рекун.

Сучасний формат трасових і міських автозаправних комплексів було презентовано в квітні 2019 року. У Харкові – це перший реконструйований комплекс. Всього по мережі з травня цього року компанія реконструювала вже 21 АЗК. Міський Smart формат має меншу площу та інший асортимент товарів, в порівнянні з трасовими комплексами, де тільки площа магазинів досягає 300 кв. м.

Крім того, “БРСМ-Нафта” активно розвиває проект винних бутиків. У мережі АЗК ексклюзивно реалізується італійське вино з Тоскани з виноробні Viticcio, а також вино торгової марки Cavalli Neri. Пляшку італійського вина бренду Viticcio можна купити на АЗК мережі від 100 гривень. Як показала практика, винні бутики користуються величезною популярністю і можуть конкурувати з будь-яким супермаркетом. Власна логістика значно здешевлює вартість продукту для покупця. Вино виробляється в невеликій крафтовій виноробні,
яка розташована в кращій для визрівання винограду кліматичній зоні Тоскани, та імпортується виключно для мережі магазинів при АЗК “БРСМ-Нафта”.

Також для зручності водіям наданий величезний асортимент товарів в міні-маркетах мережі. Встановлено новітні кавові апарати, доступні свіжі бургери, хот-доги та інша швидка їжа.

Довідка. Мережа автозаправних комплексів “БРСМ-Нафта” була заснована в 1992 році. сьогодні – це 159 сучасних АЗК по всій території України. Засновником і власником ТМ “БРСМ-Нафта “є український підприємець Андрій Біба.