Підозрюваного втікача виявили прикутим до мосту в Харкові

Вранці вчора, 10 жовтня, до поліції повідомили, що на вул. Залютинській у Холодногірському районі міста до опори моста наручниками прикута людина, яка кличе на допомогу. Повідомив про подію перехожий.

Про це Харків Times розповіли у прес-службі Нацполіції області.

Виїхавши на місце, правоохоронці виявили прикутого до опори моста 42-річного чоловіка. Він розповів поліцейським, що у 2017 році його викрали невідомі й весь цей час утримували у “різних будівлях”, а того ранку припнули до опори та зникли.

Під час перевірки по базі даних МВС співробітники поліції з’ясували, що потерпілий із березня 2017 року перебуває у розшуку одразу за двома статтями Кримінального кодексу: ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У Холодногірському відділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 КК (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). На даний час правоохоронці намагаються встановити особи всіх причетних до скоєння злочину.

Як повідомило видання NewsRoom із посиланням на власне джерело у правоохоронних органах, на тілі потерпілого й навколо нього не були виявлені сліди боротьби. Потерпілий, який знаходився у розшуку, – колишній співробітник Головного управління внутрішньої безпеки ДФС у Києві.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 9 жовтня наряд батальйону поліції особливого призначення затримав трьох ймовірних підривників банкоматів у Харківській області.