У Харкові знову зґвалтована дівчина

Вчора, 16 вересня, у Новобаварському районі міста 22-річний уродженець Нововодолазького району зґвалтував 17-річну жительку Лозової.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Звернувшись до поліції, дівчина заявила, що на пустирі поблизу провулку Лізи Чайкіної її зґвалтував “малознайомий чоловік”.

“Проведеними заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний уродженець Нововодолазького району Харківської області”, – йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 КК (зґвалтування). Правоохоронці вживають заходів для встановлення місцезнаходження підозрюваного. Йому загрожує від семи до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, Орджонікідзевський суд Харкова обрав для підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної дівчинки вдень 11 вересня на мікрорайоні “Горизонт” запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

У серпні Московський районний суд Харкова виніс вирок 28-річному чоловікові, який пограбував і двічі зґвалтував 18-річну студентку у січні 2019 року. Йому призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.