Головні події 31 травня

Фото: Bls.ua

Автошкола, в якій навчалась Олена Зайцева, закрилася. Автошкола не усунула недоліки і її позбавили акредитації.

Для створення муніципального таксі в Харкові запросили компанії UBER та “Renault”. Передбачається, що муніципальне таксі почне роботу орієнтовно до кінця року.

Майже у сотні дитячих оздоровчих таборів Харкова та області питна вода не якісна. За результатами лабораторних досліджень, у 83 закладах (22,4%) виявлено відхилення показників якості води питної від нормативних вимог.

Коли замість податківців – шахраї. Шахраї телефонують начебто від імені керівництва органів ДФС регіону та вимагають гроші для залагодження питань щодо “перевірок” чи на якісь інші потреби.

У дитячому садку на Нових домах – спалах інфекційного захворювання. В обласну інфекційну лікарню госпіталізували 4 дітей, ще одна дитина лікується амбулаторно.

На концерті “Рок для перемоги” зібрали гроші для відновлення волонтерського намету. Вдалося зібрати майже 9 тисяч гривень.

Куди піти на вихідних. Акції, культурні та спортивні заходи, заплановані в Харкові й області у суботу та неділю.

Очільник ЖКГ Харківщини отримав півмільйона гривень доходу. В декларації посадовець вказав, що немає ні квартири, ні будинку.

Фестиваль вуличних культур, конкурс брейк-дансу, концерти – День захисту дітей в парку Горького. В цей день в парку планують встановити відразу два рекорди України

У центрі Харкова через Хресну ходу перекриють рух. Хресну ходу проведуть в суботу, 1 червня від Благовіщенського кафедрального собору до Свято-Покровського чоловічого монастиря.