Прорив теплотраси біля станції метро “Київська”: машини плавали в окропі (фото, відео)

Через прорив труби на вулиці Матюшенко машини плавали в окропі. Прорив стався близько 14:00 біля станції метро “Київська”.

Як розповіли в мерії, аварія сталася на трубопроводі, яка з’єднує ТЕЦ-5 і Салтівку. На вулиці ринув потік окропу. Гарячої водою залило вулицю Матюшенко, частково окріп пролився на вулицю Шевченка та Міськрадівську. Місцями глибина потоку сягала 30-40 сантиметрів.

Біля метро “Київська” утворилася масштабна пробка. Одного з водіїв таксі довелося евакуювати рятувальникам.

Як розповів помічник начальника головного управління ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін, близько 14:00 на номер “101” звернувся чоловік і повідомив, що гаряча вода фактично залила його машину і самостійно покинути її він не може. Прибулі на місце рятувальники виявили водія і пасажира, що стоять на даху автомобіля, який до половини опинився у воді. Пасажира таксі рятувальники пересадили в свою машину, а водій відмовився залишити транспортний засіб. Пожежникам довелося вмовляти чоловіка покинути дах авто, саму машину відбуксирували в безпечне місце.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Патрульна поліція перекрила рух біля місця, де сталася аварія, транспорт звідти відводять. Комунальники приступили до ліквідації прориву, але точні терміни ремонту назвати поки не можуть.