Волонтери просять допомогти зібрати кошти на лікування пораненого на Донбасі харків’янина (фото)

Волонтери організації “Сестра милосердя АТО” просять допомогти зібрати гроші на лікування пораненому на Донбасі бійцю Золотарьову Кирилу, якого прооперували в інституті Сітенко. На післяопераційне відновлення потрібні ліки та медпрепарати вартістю 24 тис. 540 гривень.

Про це йдеться в публікації на сторінці групи в Facebook.

Внаслідок вогнепального поранення у Кирила травмовані області правого ліктьового суглоба і правого тазостегнового суглоба.

“В інституті Сітенко провели операцію для нашого захисника, Кирило, який отримав дуже складне поранення в зоні АТО.(ООС) – операція фістулнекрєктомія, дренування”. – повідомили волонтери.

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook

Після операційних втручань у Кирила залишилася посттравматическая нейропатія ліктьового і променевого нервів справа. Також порушена функція ходьби. Виникло запалення м’яких тканин післяопераційну рубця в області крила правої клубової кістки, свищеподібна форма.

Гроші на лікування бійця можно перерахувати на картки волонтерів, з приміткою – для Кирила.

ПриватБанк: картка 5221 1911 0028 1707 (гривня)
Укрсіббанк: картка 5351 2801 0085 1767 до 06/19 (гривня).

Рахунки для інших варіантів перерахування коштів вказані на сторінці групи.

З меддокументів, що додали волонтери до прохання допомогти Кирилу Золотарьову, стало відомо, що хлопцю 35 років. Він мешканець Харкова. Воювати за Украіну пішов ще взимку 2016 року. Після поранення проходив лікування у Дніпрі. 1 лютого 2019 року Кирила перевезли на лікування у Харків.

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook

 

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook

 

Фото: Сестра милосердия. Харьков/ Facebook