На Харківщині чоловік намагався забити до смерті вагітну співмешканку

Правоохоронці затримали 32-річного мешканця селища Козача Лопань Дергачівського району, який через ревнощі ледь не вбив свою вагітну співмешканку. Як повідомляє прес-служба Нацполіції області, постраждалу, що знаходиться на 26-28 тижні вагітності, вдень 11 лютого в тяжкому стані шпиталізовано до Харківської обласної лікарні. В жінки виявили відкриту черепно-мозкову травму, переломи основи черепа, обох щелеп та кісток носу.

Слідчі встановили, що зловмисник, маючи намір на вбивство вагітної співмешканки, в ході сварки ногами та руками наніс жінці декілька ударів в область голови та тулуба.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за 2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, 7 лютого 2019 року у селі Морозівка Балаклійського району чоловік напав на бригаду екстреної медичної допомоги, яка приїхала на виклик до вагітної.