В Харкові пограбували піцерію

Власник піцерії в Слобідському районі Харкова звернувся до поліції з повідомленням про те, що на його заклад скоєно розбійний напад. Заявник розповів, що 3 зловмисників вночі 7 лютого увірвалися до піцерії та погрожували фізичним насильством йому та його знайомому. Нападники заволоділи грошима з каси та мобільними телефонами потерпілих, повідомляє прес-служба Наполіції Харківської області.

“Того ж дня патрульні поліцейські викрили та затримали двох осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявилися 28 та 40-річні безробітні чоловіки, у яких власник піцерії впізнав нападників”, – йдеться в повідомлені.

Правоохоронці вилучили речові докази. За фактом події слідчі Слобідського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Двом зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники поліції вживають заходи щодо встановлення третьої особи нападника та його затримання.

Як повідомляв Харків Times, вдень у неділю, 3 лютого, у провулку Класичному, в центрі міста, злочинець кілька разів ударив залізною арматурою 58-річного харків’янина та відібрав у нього гроші й мобільний телефон.