Уродженця Донецької області підозрюють у вбивстві в Харкові

Вночі 30 січня на покинутій АТС по вул. Академіка Богомольця у Новобаварського районі міста було знайдено мертве тіло 50-річного чоловіка “з тілесними ушкодженнями”.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області з посиланням на начальника Новобаварського райвідділу поліції Сергія Денисенка, під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники райвідділу встановили свідка злочину.

“Він прямо вказав на особу, яка скоїла вбивство. Це раніше судимий 47-річний уродженець Донецької області”, – розповів Денисенко.

Правоохоронці встановили, що 30 січня між підозрюваним й загиблим на території покинутої АТС виникла “раптова сварка на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин”. Підозрюваний завдав потерпілому кілька ударів кулаками й ногами по тулубу та голові. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). 31 січня Жовтневий райсуд Харкова обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Наразі він знаходиться у слідчому ізоляторі.

Як повідомляв Харків Times, 30 січня у Московському районі міста поліція затримала 33-річного раніше судимого харків’янина за підозрою у замаху на вбивство трьох осіб у кафе.